Belediye Başkan yardımcısı Ekrem İLKBAHAR Vefat etmiştir.

02/01/1960 Hassa doğumlu Ekrem İlkbahar  İlk ve Ortaokul’u Hassa’da tamamlayıp, Mersin Öğretmen Lisesinden mezun olmuştur.

Adana İktisadi Ticari ilimler akademisi İşletme Fakültesinden 1982 yılında mezun olan Başkanımız;1988 yılında İlçemizde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak uzun yıllar hizmet etmiştir.

2014 -2019 Yerel Seçimde Hassa Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesinde Meclis üyeliği ve muhtelif komisyonlarda başarılı çalışmalar yapmıştır.

2019 tarihinden itibaren Belediyemizde ikinci başkan sıfatıyla Başkan Yardımcılığı görevine atanarak sosyal belediyecilik adına sosyal yardım komisyonlarında görev alarak  başarılı hizmetler yapan Ekrem Başkanımız; çalışkanlığı, mütevaziliği, yardım severliği ile takdir edilen ve sevilen  saygıdeğer bir abimiz olarak her daim gönüllerimizde olacaktır.  Evli ve 3 çocuk babası olan Ekrem İlkbahar Başkanımıza Allahtan Rahmet Yakınlarına Başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Allah Mekanını Cennet Eylesin