ÇARDAK YAYLASININ SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR..

Belediye başkanımız sayın Mehmet KARATAŞ ve Milletvekilimiz sayın Hüseyin Yayman'ın başarılı gayretleriyle çardak yaylamızda kadastro çalışmaları başlatılmıştır.
Konuyla ilgili incelemelerde bulunmak ve yaylalarımızın sorunlarını gidermek amacıyla milletvekilimiz sayın Hüseyin Yayman ve Belediye başkanımız sayın Mehmet KARATAŞ ve Ak parti ilçe başkanımız sayın Cafer Sarı 'nın koordinesinde; Kahramanmaraş Tarım ve orman bölge müdürü sayın Mustafa KOÇ , Tarım orman il müdürlüğü yetkilileri ,Kadastro il müdürümüz sayın Sedat Gülsever ve Milli emlak yetkililerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla Çardak yaylasında toplantı düzenlenmiştir.
Hizmette sınır tanımayan milletvekilimiz sayın Hüseyin Yayman, Belediye başkanımız sayın Mehmet KARATAŞ ve Ak parti ilçe başkanı sayın Cafer Sarı beye İlçemiz adına teşekkürlerimizi arz ediyoruz.